Underhåll & reparationer

Ett problem mindre
Både vad det gäller reparation och underhåll är det korta stilleståndstider som räknas. En smidig truckverksamhet utan onödiga stillestånd kräver ett stort engagemang. Vi lovar dig att vi har stort engagemang och tack vare vårt omfattande nät har du en servicebil hos dig på nolltid, utrustad med förbrukningsartiklar och reservdelar. 

Vår truckservice är inriktat helt efter dina krav. Hos oss kan ni teckna serviceavtal som är individuella och flexibla. Ni bestämmer vilka tjänster som passar er och vi uppfyller era behov.

Våra servicetekniker har en hög tekniskt kunskapsnivå och god praktisk erfarenhet. De håller sig alltid à jour med den senaste produkt- och teknikutvecklingen genom återkommande utbildningar. Data analyseras kontinuerligt från servicearbeten på fält. Resultaten blir innovativa konstruktioner och ännu intelligentare lösningar för framtiden. Genom vårt datoriserande diagnossystem kan vi mycket snabbt identifiera och eliminera fel.

Serviceavtal

Våra kunder har olika behov, det vet vi. Därför erbjuder Truckcenter olika sorters serviceavtal som ser till att dina behov blir uppfyllda. Med våra olika serviceavtal ser vi till att din truck är så effektiv som möjligt.

  • Förebyggande service
  • Totalunderhåll
  • Säkerhetstest
  • Gaffeltest

Förebyggande service

För att du skall få ut det bästa utav din truck och att den skall fungera som allra bäst behöver trucken kontinuerligt underhåll. Med vårt förebyggande serviceprogram ser vi till att din truck är så effektiv och tillgänglig som möjligt, hela tiden, utan tråkiga och oplanerade stopp.

Totalunderhåll

Vill du att vi tar ansvar för hela underhållet av din truck till en fast kostnad är vårt avtal Totalunderhåll något för dig. Detta avtal innebär att era truckar har god funktion och hög tillgänglighet hela tiden, utan onödiga produktionsstop. Detta innebär även att ni enklare kan budgetera och hålla kostnader under kontroll. Utformningen av ett totalunderhåll utformas just efter era behov.

Säkerhetskontroll

För att uppfylla myndighetskrav måste gaffeltest och lyftkedjor kontrolleras varje år. Vår säkerhetskontroll innebär att din truck kontrolleras avseende personsäkerhet och funktion en gång per år.

Gaffeltest

Enligt Arbetsmiljöverket & Arbetsmiljölagen krävs det att man gör ett gaffeltest minst en gång per år.

Vill du veta mer om våra olika serviceavtal? Kontaktuppgifter hittar ni här

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.